Lista de asteptare

De ce sa astepti?

Opriti apelurile telefonice! Īti amintesti ce spuneau prezentatorii TV pāna acum cāteva decenii? Iata, acum cer o oprire! Da, a trebuit sa creez o lista de asteptare pentru a accepta proiecte noi.

Sunt deschise prenotarile pentru luna Iunie 2024!

Daca doriti sa lucrati cu mine, va rog sa ma contactati.

Sunt recunoscator clientilor mei si tuturor persoanelor care ma contacteaza īn fiecare zi pentru informatii si cotatii, datorita lor afacerea mea creste si se dezvolta, dar nu trebuie sa-mi pierd niciodata din vedere misiunea: sa creez site-uri de īnalta calitate. Si, pentru a face un site bine facut, este nevoie de timp. A lua multe angajamente, toate in acelasi timp, ar insemna sa nu indeplinesc acest angajament pe care l-am luat cu clientii mei. Din acest motiv, prefer sa accept mai putine proiecte si sa deschid o lista de asteptare decāt sa ma blochez, sa lucrez prost, sa nu dedic timpul potrivit fiecarui proiect, īn singurul scop de facturare. Sunt sigur ca productivitatea mea ar avea de suferit si īmi doresc īntotdeauna sa ofer tot ce este mai bun fiecarui proiect.

Pe de alta parte, eu sunt sigur ca cei care percep si apreciaza valoarea muncii mele nu vor avea probleme sa astepte un pic pentru a avea un site top, care sai reprezinte, care este receptiv, si cu toate acele caracteristici frumoase la care lucrez neobosit. Deci, ce zici? Vrei sa intri si tu pe lista mea de asteptare?

Contacteaza-ma!
Misiune si valori

Sunt un web designer, copywriter, expert SEO si specialist in analiza statistica si publicitate online... dar mai presus de toate, sunt pasionat de internet! Nu, nu este doar o slujba pentru mine. Misiunea mea? Sa ajut companiile, artizanii, antreprenorii si hobbyistii sa dialogheze mai bine cu piata, profitand de oportunitatile internetului.

Linkuri utile
Articole recomandate

© Ionut Atodirese. Toate drepturile rezervate