Creare magazin online Suceava

Realizare site-uri web de comert electronic

Doresti sa-ti dezvolti afacerea în mediul online? Sa fii independent si sa vinzi pe internet serviciile si produsele de care dispui? Desigur, vrei ca business-ului tau de comert electronic (magazinul online) sa aiba succes? Daca vrei toate astea, contacteaza-ma si împreuna vom realiza lucruri incredibile!

Crearea unui e-commerce înseamna deschiderea unei adevarate vitrine online care va prezinta si comercializeaza produsele sau serviciile: o operatiune care poate da un impuls enorm afacerii dumneavoastra. Cu toate acestea, este necesar sa se evalueze fiecare aspect, deoarece este un domeniu complex. De aceea vreau sa va ofer consultanta completa datorita sprijinului altor profesionisti. Între timp, va recomand si câteva articole direct de pe blogul meu în care m-am ocupat de problema comertului electronic.

Shop Online - Afacerea ta online

Crearea unui magazin online nu este o plimbare în parc! Din momentul în care gestionati datele sensibile ale clientilor dvs. (nume si prenume, adresa, numar de telefon etc.) este necesar sa acordati o mare atentie tuturor aspectelor de reglementare si juridice.

În plus, este necesar ca site-ul tau sa fie functional si atractiv, sa fie UX - User Experience (experienta utilizatorului) buna si sa-ti atraga vizitatorii sa cumpere.

Fiecare proiect este unic si are nevoi speciale, asa ca daca doriti o cotatie precisa pentru a afla cât costa crearea unui site de comert electronic, nu ezitati sa ma contactati!

O retea de profesionisti pentru crearea magazinului tau online

Am decis sa creez acest serviciu super complet, pentru cei care vor sa înceapa de la bun început afacerea cu piciorul drept.

Fara frica! Colaborez cu o retea de profesionisti care va pot oferi sfaturile potrivite pentru un magazin online top. Desigur, vorbesc despre sprijinul unui consultant fiscal care va poate oferi tot sprijinul de care aveti nevoie pentru a crea formularea potrivita pe care site-ul dvs. de e-commerce trebuie sa o raporteze si a unui avocat, care va poate oferi un suport juridic în ceea ce priveste politica de confidentialitate, conditiile de vânzare, contractele...

Odata ce ai trecut de faza de consultanta fiscala si juridica, tu si cu mine vom putea sa proiectam fise fantastice de produse care sa-ti reprezinte afacerea din toate punctele de vedere si care sa transmita multe clicuri în cosul comertului tau electronic.

Ceea ce vreau sa va ofer este un serviciu complet, astfel încât, odata terminata treaba, sa puteti sta linistit si sa urmariti comenzile care ajung pe site-ul dvs.

Info & pret de referinta
Magazin online: incepand de la 5000 €.
Timp de executie: 3/4 saptamâni - Consultati lista de asteptare!
Demo live: -
Misiune si valori

Sunt un web designer, copywriter, expert SEO si specialist in analiza statistica si publicitate online... dar mai presus de toate, sunt pasionat de internet! Nu, nu este doar o slujba pentru mine. Misiunea mea? Sa ajut companiile, artizanii, antreprenorii si hobbyistii sa dialogheze mai bine cu piata, profitand de oportunitatile internetului.

Linkuri utile
Articole recomandate

© Ionut Atodirese. Toate drepturile rezervate