SEO Suceava

Consultant Seo Suceava

SEO Suceava ➤ Esti în cautarea unui consultant SEO în Suceava cu experienta consolidata in digital marketing? Un specialist / expert SEO care te poate ajuta sa ajungi pe prima pagina in Google? Contacteaza-ma cu incredere si descopera serviciile SEO pe care le ofer!

Ce înseamna Search Engine Optimization?

Unul dintre cuvintele cheie clasate pe prima pagina a rezultatelor de cautare pe Google pentru site-ul meu a fost “Consultant Seo”. Primul lucru pe care l-am facut pentru a ajunge la acest rezultat a fost “sa explic” motorului de cautare cine sunt, ce fac, prin crearea unei pagini pe site-ul meu în jurul cuvântului cheie tinta.

Prin SEO intelegem toate activitatile desfasurate pentru a imbunatati clasarea si vizibilitatea unui site pe motoarele de cautare. O strategie eficienta de link building, selectarea cuvintelor cheie (keywords) pe care le cauta clientii pentru a va gasi produsul sau serviciul împreuna cu crearea de continut de calitate, este cheia unei bune pozitii pe Google.

Ce este Seo? SEO este o strategie de Web Marketing care ajuta proprietarii de site-uri web sa obtina o buna clasare în paginile SERP ale unui motor de cautare, prin utilizarea eficienta a diverselor tehnici. Un studiu arata ca prima pozitie în rezultatele cautarii Google obtine un CTR de 31,7% din toate clicurile.

Ce este un consultant SEO si ce face el?

Un consultant SEO este un profesionist în marketing digital care analizeaza punctele puternice si punctele slabe al unui site web, apoi sfatuieste cum sa-l optimizeze, cu scopul de a-si îmbunatati clasarea în rezultatele organice ale motorului de cautare.

Concurenta online este extrem de mare iar multe companii in Europa si în toate colturile lumii angajeaza experti SEO sau alti profesionisti în marketing web pentru a-si spori sistematic prezenta digitala. Fiecare nisa, afacere sau locatie este extrem de unica si va necesita o abordare diferita pentru ca o campanie SEO sa aiba succes.

Un specialist SEO este un furnizor de servicii specializat care ofera consiliere si suport companiilor pentru a le ajuta sa-si creasca vizibilitatea pe motoarele de cautare si numarul de potentiali clienti.

Principalele sarcini ale unui profesionist SEO

Exista 2 componente principale in SEO:

  1. Optimizare pe pagina: poate avea un impact mare asupra capacitatii paginii dvs. de a se clasa daca este optimizata corect.
  2. Optimizare off-page: link-urile sunt unul dintre cei mai importanti factori de clasare în algoritmul Google, asa ca aceasta activitate ar trebui sa fie o parte fundamentala a oricarei strategii SEO daca doriti sa obtineti un clasament organic mai bun pe Google.

Este esential sa ai o strategie. Un specialist SEO analizeaza, revizuieste si implementeaza modificari site-urilor web, astfel încât acestea sa fie optimizate pentru motoarele de cautare. Aceasta înseamna maximizarea traficului organic catre un site web prin îmbunatatirea clasamentului în motoarele de cautare.

Cu cât vizati mai multi vizitatori, cu atât este mai probabil ca acestia sa devina clienti. Înainte de a crea un site web, trebuie sa stii cine sunt clientii tai potentiali, ce cauta acestia online si cum cauta. Este unul dintre motivele pentru care ar trebui sa lucrezi cu un expert SEO.

Consultant de marketing SEO vs Agentie SEO

Lucrul cu un specialist SEO înseamna ca aveti la dispozitie un liber profesionist SEO cu experienta. Exista avantaje pentru ambele solutii. Majoritatea serviciilor SEO oferite sunt aceleasi, indiferent daca sunt conduse de un liber profesionist sau de o agentie SEO. Un specialist SEO poate aduce rezultatele echivalente ale unei agentii SEO, insa costurile vor fi mult mai reduse.

Info & pret de referinta
Seo: incepand de la 1000 €.
Timp de executie: 3/6 luni - Consultati lista de asteptare!
Misiune si valori

Sunt un web designer, copywriter, expert SEO si specialist in analiza statistica si publicitate online... dar mai presus de toate, sunt pasionat de internet! Nu, nu este doar o slujba pentru mine. Misiunea mea? Sa ajut companiile, artizanii, antreprenorii si hobbyistii sa dialogheze mai bine cu piata, profitand de oportunitatile internetului.

Linkuri utile
Articole recomandate

© Ionut Atodirese. Toate drepturile rezervate